Blog

Cursos de formació al 3er. Esquerra

Després de l’experiència de l’any passat, aquest any volem continuar amb la programació de cursos, seguir oferint un espai de formació a creadors i creadores de les comarques gironines, però també a associacions o col·lectius que vulguin fer planificacions estratègiques i projectes viables. Combinarem la formació en les noves tecnologies, com són els cursos de Sketchup, Arduino o Vídeo promocional, amb altres per aprendre a trobar recursos econòmics, o aprofitar al màxim els nostres propis recursos per dur a terme projectes tant artístics com culturals.

Aquest any farem formació durant tot l’any, d’abril a juny tenim tres cursos: “Eines per trobar formes de finançar el teu projecte artístic”, “Iniciació a l’Arduino” i “Pla estratègic de projectes”. I de setembre a novembre: “Fes-te el teu vídeo promocional”, “Fem un projecte cultural?” i “Iniciació Sketchup”.

Podeu trobar la programació dels cursos de formació 2015 amb tots els programes descarregables al web, hem posat uns dies i uns horaris però si sou un grup de 6 a 15 persones, sempre podem parlar de fer-lo en altres dies i hores. No dubteu en escriure’ns al correu amb qualsevol dubte a formacio@coespai.com.

Descarrega’t els horaris de tots els cursos.

Per |març 4th, 2015|General|0 Comentaris

Premis Cactus: CoEspai vam assistir a l’entrega de premis

La primera edició dels Premis Cactus va premiar Pukono, Naturaki, Èpica Mediterrània, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i La Perruquera
El passat dijous dia 12 de febrer vam assistir a la festa d’entrega dels guardons de la primera edició dels Premis Cactus organitzats per les associacions Digitals Girona i Club de Màrqueting i Vendes.

Els Premis Cactus tenen per objectiu donar visibilitat als projectes digitals i de màrqueting de la província de Girona i premiar-ne els millors.

Entre convidats, organitzadors, membres de les associacions i participants, vam assistir a l’acte una àmplia representació de coworkers de CoEspai. Alguns de nosaltres, com no podia ser d’altre forma, ens vàrem fer el pertintent selfie de familia.

L’acte, que es va dur a terme al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona i va estar conduït pel periodista i escritor Martí Gironell, es va obrir amb els parlaments de la Marta Madrenas (Regidora de Promoció i Ocupació) i dels presidents de les associacions organitzadores (en Miquel Pintó de l’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona, i en Gerard Yanes de l’Associació Digitals Girona).

El premis es van repartir de la següent forma:

Premi Cactus a la millor app: Pukono de l’empresa Sixtemia Mobile Studio
Premi Cactus a la millor web: Naturaki
Premi Cactus a la millor innovació de producte: Ratafia Terrània de l’empresa Èpica Mediterrània.
Premi Cactus a la millor campanya de màrqueting: “Instagram your city” del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Gran Premi del Jurat de la primera edició dels Premis Cactus 2015 a la campanya de màrqueting “Rosa dels Vents” de l’empresa La Perruquera Publicitat.

Des de CoEspai volem felicitar a les associacions organitzadores per una acte inmillorablement ambientat i organitzat, però especialment als nostres coworkers que han […]

Per |febrer 20th, 2015|General|0 Comentaris

Motivació i energia per autònoms i emprenedors

Recull de videos inspiradors per mantenir la motivació

Aquest cop us volem recomanar uns TED (algún no ho és, però ens ha agradat i l’afegim igualment) per ajudar-nos a mantenir la motivació i l’energia aquells dies que sembla que no arribem a tot.

La ciencia de la motivació, de Dan Pink
¿Por qué no se trabaja en el trabajo? de Jason Fried
La vida de Richard Branson a 30.000 pies
Como las escuelas matan la creatividad, Ken Robinson
Discurs de Steve Jobs a Stanford
Haz lo que te apasione, sin excusas, de Gary Vaynerchuk

Al nostre canal de youtube, a la llista de reproducció, els podeu trobar juntament amb altres videos sobre coworking i economia col·laborativa

Esperem que us siguin útils!

Per |febrer 16th, 2015|General|0 Comentaris

Beca Espai del 3r. Esquerra

Vam començar l’aventura de l’espai 3r. Esquerra al setembre de 2014 amb la programació del cicle comissariat per Azahara Cerezo “Traspassar la línia” i programant cursos de formació. Aquesta primera experiència ha estat molt enriquidora. S’han traspassat línies, creat sinèrgies i sobre tot ens han quedat les ganes de repetir un segon any. Per això, per aquest 2015 programarem entre els mesos de març a desembre per dinamitzar l’espai tant amb les exposicions, “Realitats alterades”, aquest any comissariat per Rita Andreu, amb la programació de nous cursos i la convocatòria de la Beca Espai.

La beca consisteix en la cessió d’un espai de creació a “Les Golfes” per a la producció d’obra que s’exposarà dins del cicle expositiu “Realitats Alterades” del projecte 3r. Esquerra. Amb la concessió d’aquesta beca CoEspai pretén ajudar, presentar i difondre treballs artístics. L’elecció dels artistes participants es realitzarà de conformitat amb les disposicions establertes en la present convocatòria d’artistes i que es concreta en les següents bases que us podeu descarregar.

Per |febrer 3rd, 2015|General|0 Comentaris

Llibres que recomanem

A CoEspai a l’espai coworking, tenim una biblioteca col·laborativa, que s’ha realitzat amb l’aportació d’aquells llibres de referència o que considerem interessants per cada matèria.Per això, volem fer una recomanació de llibres o lectures que us poden ajudar:

– El libro negro del emprendedor: En aquest llibre, Trías de Bes ja ens aclara que el 90% de les iniciatives fracassen abans de 4 anys. Si sobrevius a aquest llibre, tens esperit emprenedor!

– Ahora descubra sus fortalezas: Marcus Buckingham, Donald clifton, Ediciones gestión 2000-2007: En aquest llibre trobareu un test per tal de descobrir les vostres fortaleses.

– Mba Personal: Josh Kaufman. Lo que se aprende en un MBA por el precio de un libro: L’autor ha experimentat, investigat i recopilat en el llibre el més interessant per tal de crear un MBA Personal, sense necessitat de pagar per un.

– Organízate con eficacia: David Allen: La ment té una capacitat limitada d’emmagatzemar informació. L’autor ens fa una proposta de normes bàsiques d’organització del temps.

– Generación de modelos de negocio: Alexander Osterwalder: El model Canvas de generació de models de negoci actualment està de moda i es fa servir com a eina principal per valorar el nostre model. Es una guia pràctica d’innovació empresarial altament recomanable.

Esperem que aquesta recomanació us ajudi i trobeu noves eines per desenvolupar el vostre model de negoci.

Per |gener 27th, 2015|General|0 Comentaris