Blog

Coworking Visa

Una de les avantatges d’estar en una comunitat coworking és gaudir del coworking visa.

El coworking visa permet a membres actius d’un espai utilitzar un altre espai coworking de qualsevol lloc del món que també tingui coworking visa durant dos o tres dies segons el lloc i la disponibilitat. D’aquesta manera, es pot aprofitar el fet de tenir una reunió o anar a treballar a algun lloc, per conèixer altres espais de coworking i estaablir sinergies i contactes amb altres professionals establerts en altres espais.

Per nosaltres es una oportunitat de crèixer i donar-se a conèixer a altres professionals, així com ampliar els teus contactes.

Es un dels molts avantatges d’estar en un espai de coworking. No t’ho pensis més i pots venir a vistar-nos a CoEspai.

Per |agost 12th, 2015|General|0 Comentaris

Projecte expositiu “Geografies del Souvenir”

Com alguns ja sabeu, les nostres membres de coworking, Azahara Cerezo y Olga Taravilla a través del projecte “Geografies del Souvenir” busquen tot allò que evoca l’experiència del viatge i s’erigeix com a mediació del record, busquen que els hi expliqueu què us heu emportat a la maleta, quin testimoni del viatge i de l’experiència viscuda guardeu al vostre entorn i us fa (re)viure els mapes recorreguts.

El projecte expositiu que han plantejat i que tindrà lloc a CoEspai,  vol esdevenir-ne un mirall, suggerir un trajecte invers en forma d’exposició que complementi, i enriqueixi la investigació. Si “Geografies del souvenir” sorgeix d’entrada com una mirada d’aqui cap a l’exterior, en aquest cas, volen suggerir el gest contrari per confrontar dues dimensions del projecte. Es tracta, doncs, de recollir el que els habitants de la ciutat de Girona guarden dels seus viatges.

Del 2 de juliol fins al 15 de setembre s’obre el període de participació per a aquelles persones que vulguin col·laborar aportant els souvenirs que formaran part de l’exposició. Podeu enviar una fotografia del souvenir, explicant el país de procedència i la data al correu geografiesouvenir@gmail.com

Aquí us deixem el pinterest de Geografies del Souvenir, per tal que veieu una mostra representativa d’allò que els hi han enviat:

https://es.pinterest.com/geosouvenir/geografies-del-souvenir-projecte-expositiu-/

 

Per |agost 5th, 2015|General|0 Comentaris

3r aniversari de CoEspai. 3 anys de coworking!

Al CoEspai celebrem 3 anys de cine!

Aquest dijous dia 18 de juny, a les 19.00 hores, a CoEspai celebrarem el 3r aniversari, en un acte gratuït i obert a tothom que vulgui passar una bona estona, amb una bona cervesa o cava, l’exposició “Mirades Cinematogràfiques” realitzada de forma col·laborativa i l’actuació en directe del Dj Bala.

Ja fa 3 anys que vam iniciar la nostra aventura coworking i al llarg d’aquest temps més de 60 emprenedors i 40 projectes han passat i conviscut amb nosaltres, a més a més de multiples xerrades, cursos de formació en àmbits ben diversos, 2 cicles expositius,… I continuem creixent cada dia!

És per tot això que tenim ganes de compartir la nostra satisfacció amb tu, demanera que t’esperem dijous a les 19h al CoEspai per passar una bona estona plegats.

De moment, et deixem amb una prèvia del nostre curt “3 anys de cine!” que presentarem dijous i formarà part del’exposició.

Per |juny 16th, 2015|General|0 Comentaris

iAm de Quelic Berga

“iAm” és un projecte de Quelic Berga que combina la creació audiovisual i el desenvolupament d’un software específic amb la voluntat d’obrir una reflexió al voltant de les noves tecnologies i de com aquestes configuren nous mons i alteren la nostra percepció de la realitat.

El projecte parteix de l’enregistrament d’un total de 123 plans diferents i del desenvolupament d’un software capaç de combinar-los de manera aleatòria però mantenint sempre una estructura lògica. D’aquesta manera genera, quan l’espectador hi intervé, clips audiovisuals en temps real sempre originals. Les narratives que es creen remeten a la nostra quotidianitat i posen en evidència la tensió que s’estableix entre vida real i vida digital.

En aquest sentit, el treball que ens presenta l’artista comparteix inquietuds i qüestionaments presents a bona part dels projectes que conformen el seu corpus artístic; l’aproximació crítica a l’ús i abús de les noves tecnologies, la utilització reiterada d’un patró concret que possibilita la comprensió d’una idea global, la idea d’una certa dissolució del concepte d’autoria, i la reflexió entorn de l’addició a les noves tecnologies i als mecanismes de poder i control social que aquestes desenvolupen són algunes de les idees que podem rastrejar al llarg de la seva trajectòria artística.

Si voleu conèixer una mica més el projecte visiteu el seu web

Es podrà visitar de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 16 a 19 h fins al 11 de juny

Resolució Ajudes KREAS 2015

Els projectes de l’Olga Taravilla i la Rita Andreu han estat seleccionats 

Aquesta setmana hem conegut la resolució de les Ajudes KREAS 2015.

KREAS és el nom de la convocatòria d’ajuts a la creació i professionalització artística de l’Ajuntament de Girona que té l’objectiu de recolzar les iniciatives i projectes d’artistes o entitats culturals de la ciutat tant a nivell econòmic com a través de la cessió d’espais i material municipal.

Entre els projectes que s’els ha otorgat la subvenció ens fa especial il·lusió destacar-ne dos les autores dels quals guarden una estreta relació amb CoEspai: l’Olga Taravilla i la Rita Andreu.

D’una banda l’Olga Taravilla, gestora cultural de les Golfes del CoEspai, continua recollint reconeixements pel projecte “Geografies del Souvenir” del qual l’Azahara Cerezo també n’es corresponsable. Després de ser les guanyadores del Premi Yvette Barbaza concedit pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’ajuda KREAS servirà per dur a terme una exposició que mostrarà els resultat d’aquest projecte de recerca sobre el souvenir a Girona-Costa Brava.

D’altra banda la Rita Andreu, comissària del cicle expositiu “Realitats Alterades” de l’Espai 3er Esquerra, ha obtingut una subvenció per a la producció del catàleg vinculat al cicle que, al mateix temps, incorporarà una peça seriada de cadascun dels artistes que hi participen i que es presentarà a finals d’any.

Per |maig 26th, 2015|General|0 Comentaris