Blog

Valérie Prot al cicle “Realitats Alterades”

Els treballs de Valérie Prot atenen als mecanismes que donen forma a la nostra realitat sociopolítica i es materialitzen en fotografies i peces audiovisuals que utilitzen recursos com la repetició i la relectura de certs elements per posar en evidència aspectes i obsessions propis delcontext i la realitat actuals.

A Portraits, l’artista recull i transcriu informació personal i activitat publicada en els perfils de Facebook d’amics i coneguts configurant, d’aquesta manera, un mosaic de retrats diversos des d’una perspectiva radicalment contemporània. En certa mesura, es produeix una subversió de la mateixa idea de retrat en substituir la representació basada en trets físics o psicològics de la persona per una imatge constituïda únicament a partir de tota aquella informació que aboquem sobre nosaltres mateixos a les xarxes socials.

El projecte planteja de quina manera les noves tecnologies intervenen en la construcció d’una subjectivitat contemporània caracteritzada per la constant projecció de la imatge visible d’un mateix. En aquest cas, Facebook esdevé un espai on cadascú pot modelar i constituir la seva pròpia subjectivitat i que l’artista cartografia per posar en evidència com el que entenem com a intimitat esdevé l’eix al voltant del qual articulem la imatge pública de nosaltres mateixos.

Activitat vinculada a l’exposició.

El dijous 16 d’abril a les 19:00 a l’espai 3er. Esquerra, parlarem una mica sobre el treball de la Valérie fent una relectura de portraits en clau d’imatges. El taller serà obert a tothom, amb una entrada inversa si us ha agradat i voleu recolzar el projecte. També ens agradaria que ens enviéssiu un correu confirmant la vostra assistència.

Segell CO torna a CoEspai amb una sessió sobre cooperació

Tot a punt per parlar de cooperació a la tercera sessió de Segell CO
El proper dijous 19 de març tindrà lloc la tercera sessió de Segell CO a CoEspai. Pels que encara no coneixeu Segell CO, es tracta de sessions de debat sobre la cultura col·laborativa que es celebren de manera trimestral. Les sessions cel·lebrades anteriorment es van centrar en les cooperatives de subministraments i models educatius participatius.

Aquest cop, la sessió es centrarà en la Cooperació per al desenvolupament del tercer món. Des de Segell CO volem conèixer com es realitzen aquest tipus de projectes i quins efectes causen sobre els països a llarg termini.

Per tal d’aconseguir-ho, comptarem amb la ponència de l’Oficina de Cooperació de la Universitat de Girona i la Coordinadora d’ONG solidàries, que ens explicaran les seves experiències, les seves línies d’actuació i la seva missió.
L’Oficina de Cooperació de la Universitat de Girona es dedica a la realització de projectes de cooperació i voluntariat amb els seus estudiants, així com a la seva sensibilització.

La Coordinadora d’ONG solidàries està formada per 82 entitats dedicades a la solidaritat i la cooperació, procedents de les comarques gironines i de l’Alt Maresme.

L’esdeveniment es realitzarà a les 19:30 a les instal·lacions de CoEspai, l’espai de coworking de Girona.

Esteu tots convidats!

Us hi esperem

Cursos de formació al 3er. Esquerra

Després de l’experiència de l’any passat, aquest any volem continuar amb la programació de cursos, seguir oferint un espai de formació a creadors i creadores de les comarques gironines, però també a associacions o col·lectius que vulguin fer planificacions estratègiques i projectes viables. Combinarem la formació en les noves tecnologies, com són els cursos de Sketchup, Arduino o Vídeo promocional, amb altres per aprendre a trobar recursos econòmics, o aprofitar al màxim els nostres propis recursos per dur a terme projectes tant artístics com culturals.

Aquest any farem formació durant tot l’any, d’abril a juny tenim tres cursos: “Eines per trobar formes de finançar el teu projecte artístic”, “Iniciació a l’Arduino” i “Pla estratègic de projectes”. I de setembre a novembre: “Fes-te el teu vídeo promocional”, “Fem un projecte cultural?” i “Iniciació Sketchup”.

Podeu trobar la programació dels cursos de formació 2015 amb tots els programes descarregables al web, hem posat uns dies i uns horaris però si sou un grup de 6 a 15 persones, sempre podem parlar de fer-lo en altres dies i hores. No dubteu en escriure’ns al correu amb qualsevol dubte a formacio@coespai.com.

Descarrega’t els horaris de tots els cursos.

Per |març 4th, 2015|General|0 Comentaris

Premis Cactus: CoEspai vam assistir a l’entrega de premis

La primera edició dels Premis Cactus va premiar Pukono, Naturaki, Èpica Mediterrània, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i La Perruquera
El passat dijous dia 12 de febrer vam assistir a la festa d’entrega dels guardons de la primera edició dels Premis Cactus organitzats per les associacions Digitals Girona i Club de Màrqueting i Vendes.

Els Premis Cactus tenen per objectiu donar visibilitat als projectes digitals i de màrqueting de la província de Girona i premiar-ne els millors.

Entre convidats, organitzadors, membres de les associacions i participants, vam assistir a l’acte una àmplia representació de coworkers de CoEspai. Alguns de nosaltres, com no podia ser d’altre forma, ens vàrem fer el pertintent selfie de familia.

L’acte, que es va dur a terme al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona i va estar conduït pel periodista i escritor Martí Gironell, es va obrir amb els parlaments de la Marta Madrenas (Regidora de Promoció i Ocupació) i dels presidents de les associacions organitzadores (en Miquel Pintó de l’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona, i en Gerard Yanes de l’Associació Digitals Girona).

El premis es van repartir de la següent forma:

Premi Cactus a la millor app: Pukono de l’empresa Sixtemia Mobile Studio
Premi Cactus a la millor web: Naturaki
Premi Cactus a la millor innovació de producte: Ratafia Terrània de l’empresa Èpica Mediterrània.
Premi Cactus a la millor campanya de màrqueting: “Instagram your city” del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Gran Premi del Jurat de la primera edició dels Premis Cactus 2015 a la campanya de màrqueting “Rosa dels Vents” de l’empresa La Perruquera Publicitat.

Des de CoEspai volem felicitar a les associacions organitzadores per una acte inmillorablement ambientat i organitzat, però especialment als nostres coworkers que han […]

Per |febrer 20th, 2015|General|0 Comentaris

Motivació i energia per autònoms i emprenedors

Recull de videos inspiradors per mantenir la motivació

Aquest cop us volem recomanar uns TED (algún no ho és, però ens ha agradat i l’afegim igualment) per ajudar-nos a mantenir la motivació i l’energia aquells dies que sembla que no arribem a tot.

La ciencia de la motivació, de Dan Pink
¿Por qué no se trabaja en el trabajo? de Jason Fried
La vida de Richard Branson a 30.000 pies
Como las escuelas matan la creatividad, Ken Robinson
Discurs de Steve Jobs a Stanford
Haz lo que te apasione, sin excusas, de Gary Vaynerchuk

Al nostre canal de youtube, a la llista de reproducció, els podeu trobar juntament amb altres videos sobre coworking i economia col·laborativa

Esperem que us siguin útils!

Per |febrer 16th, 2015|General|0 Comentaris