Espai & Comunitat coworking per emprenedors a Girona. Informa't ara!

Coworking Day 2013 at CoEspai Girona
Dia del Coworking 2013 al CoEspai Girona

Coworking Day 2013

9 d’agost, dia del coworking

Un 9 d’agost, de la mà de Brad Neuberg, el concepte “coworking” va començar a ser una realitat.

Es per això en un dia com avui volem felicitar a tots els coworkers, gestors d’espais i, en definitiva, a tots aquells que comparteixen la filosofía.

Durant aquest darrer any, més que en cap altre any, hem vist com arreu del món evoluciona aquesta forma de treball, com es va acceptant cada vegada més i com ja és una alternativa real al model convencional de treball que ha près forma.

Des d’el CoEspai, com el primer coworking a Girona que som, continuarem explicant a tothom que és el coworking i quins avantages aporta, seguirem fent difusió dels valors implícits al moviment (comunitat, sostenibilitat, col·laboració), us farem partíceps de com ho viuen els nostres coworkers i amb què ens trobem en el dia a dia com a gestors de l’espai, i us mantindrem informats de quines novetats es van produïnt i cap a on evoluciona el concepte.

Finalment, i per conmemorar el Dia del Coworking, aquest divendres 9 d’agost teniu coworking gratuït al CoEspai.

Un dia per aprendre, col·laborar, sumar i gaudir amb tots nosaltres. Només has de dir-ho a hola@coespai.com i et reservarem plaça.

Una abraçada a tots i Bon CoworkingDay!

Ah! i podeu seguir el que es piula a tot el món seguint el hastag #CoworkingDay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>