Espai & Comunitat coworking per emprenedors a Girona. Informa't ara!

FAQ

Què NO és un coworking?

No és un centre de negocis, no és un niu d’empreses, no són despatxos privats, no és un centre social i no és una cafeteria. És un coworking!

 

Teniu despatxos individuals?

No. Un coworking és un espai compartit. Fomenta la col·laboració, la comunicació, la comunitat,… i també el preus baixos. Per això és necessari compartir l’espai i no s’oferiran despatxos privats que promouen l’aïllament.

 

Què és el Coworking VISA?

Amb el Coworking VISA un usuari pot utilitzar temporalment (3~5 dies) qualsevol dels centres adscrits a aquesta VISA arreu del món. Si per per exemple, has d’anar a Londres per negocis durant una setmana, saps que tindràs un lloc on anar a treballar. Sense costos adicionals, sense gestions,… simplement comunicar-ho abans al teu coworking i aquest es posarà en contacte amb el de Londres (sempre i quant tinguin taules lliures).

 

No ens molestarem?

El coworking és un espai de treball. Cadascú té taula pròpia, calaixos individuals amb clau, codi d’entrada i els espais de reunions i de descans estan separats de la resta. En el cas que s’hagi de fer una trucada, també es poden utilitzar les sales de reunions o la zona de descans, si estan lliures. Hi ha certes normes d’ús, però són normes lògiques de convivència. I el més important: Tothom que ve, hi ve per treballar!

 

Què inclou la tarifa bàsica?

Tot el que necessites! Despeses de llum i aigua, taula, cadira, calaixos amb clau, armariet, connexió a internet, impressora multi-funció, accés a l’espai, codi personal, utilització de la sala de reunions, aparèixer a la web com a membre, cuina, nevera, microones, cafetera …i cafè gratis! Tot en una sola tarifa, sense costos adicionals.

 

Com puc estar segur que no tocaran les meves coses?

Cada usuari del coworking tindrà un buc de calaixos amb clau individual, o un armariet amb clau depenent del cas, a més d’un codi d’entrada personal (limitat a les hores que hi pot accedir). Durant les hores d’oficina, les classes i demés esdeveniments, hi haurà un responsable del local que controlarà i atendrà les visites.


Tens més preguntes? Envia’ns les teves preguntes a través del formulari de Contacte o a l’adreça hola@coespai.com.