cicle 2014

 

traspassar_linia

 


Traspassar la línia

cicle expositiu comissariat per Azahara Cerezo
setembre-desembre 2014

“Traspassar és passar a l’altre costat, o d’un costat a l’altre, però també foradar de part a part. CoEspai és, com a element marc d’aquesta proposta, qui oscil·la, d’entrada, entre un costat i l’altre, del coworking a les pràctiques artístiques, si és que en algun moment hi ha un costat i/o un altre, és a dir, una diferenciació possible. En aquest diàleg de CoEspai amb el format expositiu, convidem a participar a artistes que experimenten amb els llenguatges i que basculen entre la tradició i el regust tecnològic, sovint amb una dosi d’humor que posa de relleu les convencions visuals i la seva relació amb possibles re/lectures d’elements invisibles”
(Azahara Cerezo)


 

 

david_ribo

 

David Ribó

El banquet del Sr. Capital

04/09/2014-25/09/2014
Inauguració 4 de setembre a les 20.00 h

Mitjançant una presentació que remet a la de qualsevol menjador domèstic amb convidats, es presenten diverses aproximacions escultòriques a punts de vista entre Catalunya i Espanya en relació als processos econòmics.
David Ribó Dalmau viu i treballa a Barcelona i les seves propostes utilitzen estratègies properes a la publicitat i la comunicació. Mitjançant l’escultura, el vídeo i la intervenció explora sense complexos qüestions vinculades a l’actualitat, com el territori, la identitat i els estereotips mediàtics.

Més informació:

web David Ribó Dalmau

 

adria_ciurana

 

Adrià Ciurana

EXPULSIÓ Primera part

02/10/2014-23/10/2014
Inauguració 2 d’octubre a les 20.00 h

La proposta s’articula a partir dels enginys ideats i construïts per l’artista: parelles de rodes que, amb dos motors i un rosari inserit entre roda i roda, repten i deambulen. A través d’aquesta exposició, ens apropem a diferents possibilitats d’aquestes andròmines im/possibles.
Adrià Ciurana treballa al seu estudi de Figueres, Espaia, que ocasionalment converteix en espai per exposicions i altres esdeveniments. Ciurana reivindica la intuïció i l’atzar en el seu treball, així com l’humor i la feina diària de qui fa i desfa la seva obra. D’aquesta manera, els seus projectes solen agrupar-se en sèries i es materialitzen principalment en escultures, pintures i vídeos.

per conèixer més:

web Adrià Ciurana

 

post-lectures

 

Azahara Cerezo, César Escudero, Mario Santamaría

Post-lectures

30/10/2014-20/11/2014
Inauguració 30 d’octubre a les 20.00 h

Tres exploracions al voltant de com es produeixen i reprodueixen les imatges i els textos a través de les noves tecnologies: fotografies censurades de Google Art Project, imatges creades emprant l’escriptori de l’ordinador i diàlegs entre robots a partir de Remedios Zafra.
El treball d’aquests tres artistes comparteix un interès amb les xarxes, l’apropiació i el temps real. Mario Santamaría, nascut a Burgos i resident a Barcelona (té el seu estudi a Hangar), treballa des de fa cinc anys amb càmeres en streaming, explorant relacions d’in/visibilitat a través de fotografies, vídeos, accions online i instal·lacions. De vegades treballa en col·laboració amb Azahara Cerezo, qui tracta qüestions al voltant de les formes urbanes i l’espai públic físic i virtual. César Escudero actualment està cursant el Master en Interface Culture (Linz, Àustria) i el seu treball s’apropa al reciclatge i la sobreproducció d’imatges, tot i que també experimenta amb interfícies físiques, com cassettes o raquetes de tennis.

per conèixer més:

web Azahara Cerezo
web Mario Santamaría
web Cesar Escudero

 

irena-Visa

 

Irena Visa

Imaginary USA

27/11/2014-23/12/2014
Inauguració 27 de novembre a les 20.00 h

Establint diàlegs amb una certa imatge compartida sobre els Estats Units i entre veritat i realitat, l’exposició s’estructura a partir d’un fals documental fotogràfic sobre un viatge a través d’aquest país nord-americà: de Bateau Rouge (Louisiana) a Tucson (Arizona).
Irena Visa és una artista natural de Banyoles, que viu i treballa a Barcelona. Després d’estudiar Comunicació Audiovisual, ha anat donant forma a un curriculum divers: fotografies de promoció de grups de música, diaris fotogràfics, petites escultures, projectes online i instal·lacions. Alguns dels seus treballs aborden, per exemple, les convencions visuals vinculades al paisatge i el territori, buscant ressonàncies amb els Estats Units i la seva exportació a través de peces de roba.

per conèixer més:

web Irena Visa

Azahara Cerezo

(Girona, 1988)

És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Universitat Politècnica de València. Ha estat artista en residència a 1646 (La Haia, Holanda), Flax Art Studios (Belfast, Irlanda del Nord), MoTA (Ljubljana, Eslovènia) i Digital Arts Studios (Belfast). Els seus projectes s’han presentat a la Fundació Antoni Tàpies (Barcelona), Das Weisse Haus (Viena) i la Fundación FIArt (Madrid), entre d’altres.

Més informació:

www.azaharacerezo.com

 

 

 

 

 

ORGANITZA:
Logo-CO-72x72

PATROCINA:
moritz_p-150x150

Amb el suport del Departament de Cultura:

logo_gene