cicle 2016


Subtil

cicle expositiu comissariat per Sol Riera
setembre-desembre 2016

Subtil és un cicle expositiu que gira entorn de les essències imperceptibles que desprèn un cos. Només alguns éssers perspicaços són capaços de desvelar l’extracte que desprèn la pell i veure’n allò que en resta colgat. Tres artistes ens mostraran amb subtilesa els missatges que s’amaguen darrere de les seves representacions. La sensualitat, la força, la calidesa i la contundència del cos femení desvela múltiples interpretacions que subtilment ens aniran descobrint.

(Sol Riera)


 

 

estel_ciurana_thumb-150x96

 

Estel Ciurana

Sibil·lina

15/09/2016-13/10/2016
Inauguració 15 de setembre a les 19.30 h

Fotògrafa compromesa amb la sensualitat i la bellesa del cos. Ens mostra paisatges idíl·lics i solitaris carregats d’una atmosfera mística que evoca un món irreal. Un entorn imaginari on a través dels autoretrats, juga amb la insinuació del estar i no estar. El seu cos és fon de tal manera amb l’entorn que acaba desapareixent i impregnant l’espai de la seva essència, de tal manera que hi és present sense ser-hi representada. Amb la delicadesa i la força del seu cos omple espais bucòlics, frescos i càlids a la vegada, entregant-nos petites dosis de la seva pròpia essència, de petites subtileses del seu jo.

per conèixer més:

tumblr
instagram
facebook

 

arbres_2_pdf_web-150x150

 

Mar Serinyà

Ritmes de la Natura

20/10/2016-17/11/2016
Inauguració 20 d’octubre a les 19.30 h

Artista performativa, ens ofereix un tastet del projecte iniciat durant la seva residència artística a la Fundació Olivar. Ens deixarà observar cada una de les fases del treball a través de vídeo, dibuix, fotografia, estudis o text, acompanyant-la en el recorregut cap a l’obra final.
En aquest treball l’artista es fon amb el paisatge, el sent, l’entén i en forma part. Hi camina, hi traça, hi respira, hi deixa rastre fins que l’arbre, l’entorn i el cos acaben formant part d’un tot. S’integra en la natura sentint-se part d’ella, en silenci, amb calma. Confessant que aquest espai concret ha estat el punt de partida de l’obra “Un entorn que m’ha permès poder-me endinsar a la natura sense pressa i amb molta calma, permetent-me escoltar el ritme subtil que subjau a la natura…”. Sincronitzant-ne el ritme i les respiracions per tal de copsar les subtileses del cos, del moment i de l’entorn, del moviment i la pausa.

per conèixer més:

web
facebook

 

wawa_thumb-150x96

 

Alba Falgarona (La Wäwä)

A flor de pell

24/11/2016 – 22/12/2016
Inauguració 24 de novembre a les 19.30 h

Creadora d’instants, il·lustradora de moments precisos, de wäwäs carregades de missatges i intencions. El seu relat neix de personatges amb mirades narratives, d’expressions subtils carregades d’emoció i significat, que revelen el secret ocult en el dibuix.
Ens sedueix amb un treball on té l’habilitat de congelar la història i condensar-la en un sol fotograma, en l’instant precís, en el moment clau on l’expressió de la pell, el gest i el cos desvelen la voluntat del context. Les seves nines, nenes o dones, o totes elles a la vegada, amb totes les connotacions implícites, desprenen emocions barrejant calidesa amb dolor i fragilitat amb seguretat. Dualitat que, al mateix temps, es veu plasmada en insinuar situacions i sentiments que desemboquen en una acció difusa entre la realitat i la ficció.

per conèixer més:

web
facebook

Sol Riera (1981)

Llicenciada en història de l’art per la UDG. Màster en crítica i comunicació per la UDG. Curs en comunicació 2.0 per la UDG. Beca Bòlit Centre d’art contemporani. Girona. En el departament de comunicació i difusió.

flyer-subtil

ORGANITZA:

Logo-CO-72x72

PATROCINA:

moritz_150 olga taravilla baquero ruben_150

COL·LABORA:
logo_22_150

Amb el suport de la Diputació de Girona:

patronat