Els fruits

Fruit de la feina a l’espai 3er Esquerra han nascut idees, projectes i productes relacionats amb la cultura i les pràctiques artístiques.

ACTIVITATS CULTURALS

Hem dissenyat dos tipus d’activitats, una que relaciona l’art amb el vi i una visita acompanyada que explica la història de l’edifici on està situat el CoEspai i el relaciona amb la ciutat.

EDICIONS

Catàlegs i llibres d’artista produïts en relació amb els cicles expositius desplegats a l’espai 3er Esquerra. Entenent l’edició com un format més de la creació contemporània.

ACTIVITATS CULTURALS

Art&Wine

El projecte Art&Wine relaciona l’enologia amb la història de l’art i les pràctiques artístiques, desenvolupant-se en diferents activitats de dinamització. Les activitats poden ser combinades amb un tast de vins, elaborada amb el celler o realitzar-se en les seves instal·lacions per dinamitzar-ho.

Si voleu més informació sobre l’activitat podeu descarregar-vos el document: Art&Wine

Preu: d’1 a 25 persones: 150 €

D’Athenea a CoEspai

CoEspai és troba en un lloc que va ser emblemàtic a començaments del segle XX. L’any 1913 es va inaugurar a Girona la Sala Athenea, seu de la associació del mateix nom creada per un grup d’artistes i intel·lectuals de Girona. Amb l’activitat coneixerem la història de l’edifici i farem un recorregut per la ciutat de Girona per situar el context on neix Athenea.

Activitat disponible a partir de novembre.

EDICIONS

Realitats alterades

Realitats alterades és una publicació híbrida, a mig camí entre el catàleg d’exposicions clàssic i el llibre d’artista, vinculada al cicle expositiu homònim desenvolupat entre els mesos de març i desembre de 2015 a l’espai 3er Esquerra de CoEspai.

La publicació es compon, d’una banda, d’un llibret bilingüe (català/castellà) que conté textos al voltant de cadascun dels projectes presentats en el cicle i imatges de les exposicions i, d’una altra, de quatre peces dels artistes participants, seriades i firmades i produïdes específicament per a aquesta publicació.

Comissària: Rita Andreu
Artistes: Valérie Prot, Quelic Berga, Mawatres i Montserrat Rodríguez aka nyx10110.

Més informació sobre el cicle:
Realitats Alterades


Preu: 30€ (IVA inclòs)

El pots adquirir a CoEspai, a l’Espai 22 de la Llibreria 22 (Girona) o encarregar-lo enviant un correu: hola@coespai.com

*Te’l podem enviar a casa. Despeses d’enviament a Península i Balears: +2,99€

També el trobaràs a:
amazone_benne

Subtil

Subtil és una publicació d’edició limitada (30 exemplars) que es formalitza en una compilació de tres llibres d’artista, creats en sintonia amb els projectes que conformen el cicle expositiu homònim, desenvolupat entre els mesos de setembre i desembre de 2016 a l’espai 3er Esquerra de CoEspai.

La publicació es compon de tres llibres d’artista produïts com a extensió de cada un dels projectes expositius que presenten Estel Ciurana, Mar Serinyà i La Wäwä, però amb entitat pròpia. Malgrat mantenir la seva independència, responen a la proposta de la comissària del cicle, Sol Riera, de situar la idea del cos i la identitat en el centre dels seus plantejaments.

Més informació sobre el cicle:
Subtil


Preu de cada llibre d’artista: 15€ (IVA inclòs)
Preu pack complet: 35€ (IVA inclòs)

Cada llibre d’artista es podrà adquirir a partir de la inauguració de cada exposició a CoEspai. Si vols el pack complet pots reservar-lo amb antelació enviant un correu: hola@coespai.com

*Te’l podem enviar a casa. Despeses d’enviament a Península i Balears: +2,99€

OFERTA ESPECIAL

Per només 50€ podeu adquirir les dues publicacions del 3er Esquerra, envieu-nos un correu i us les reservarem. Podeu venir a recollir-les a CoEspai o, pel mateix preu, us les enviem a casa (península i Balears)

Amb el suport de:

patronat

Amb el suport de:

patronat

Col·labora:

bolit

Col·labora:

llibreria 22 bolit