Programació 2020

Cicle Parlem-ne? Cicle sobre relacions, poder i sexualitats, co-organitzat amb Cultural Lab 

El cicle que comptarà amb 3 dates programades proposa reflexionar i debatre  entorn als tres eixos temàtics del cicle: les relacions, el poder i les sexualitats.

Marta Galán i Susanna Barranco son les encarregades de conduir la primera sessió el 20 de febrer on ens expliquen el procés de creació del projecte de teatre documental “Els diners, el desig, els drets” (programat a l’octubre 2019 a La Planeta dins la programació de Temporada Alta) on s’aborda la temàtica de la maternitat subrogada des d’una perspectiva feminista en relació (i alhora en conflicte) de la idea de “desig”.

Marta Galán es dedica professionalment a l’escriptura de textos d’escena per a l’acció social, el documental i la performance amb l’objectiu de transmetre la poètica política del quotidià. A més dirigeix, assessora i crea projectes artístics de desenvolupament cultural comunitari.

Susanna Barranco és directora i creadora escènica i audiovisual, actriu i autora. Els seus projectes parteixen de la perspectiva comunitària amb la voluntat que contribueixin a oferir la possibilitat de mostrar i transformar la realitat.

 

 

 

 

 

 

 

La segona cita del cicle la conduirà Martha Zein, que  presentarà el llibre co-escrit amb Analía Iglesias “Te puedo. La fantasía del poder en la cama” (ed.Catarata). Martha Zein és experta en estratègies narratives literàries y audiovisuals y cineasta especialitzada en documentals d’investigació.

El cicle Parlem-ne? també vol donar espai a l’art com a eina transformadora és per això que al acabar la sessió de Martha Zein, la musica Paula Grande farà un petit concert on interpretarà cançons pròpies que aborden les temàtiques del cicle.

martha zein

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, i per a concloure el cicle, Bel Olid ens presentarà el seu darrer llibre “Follem? “(editorial Bridge) on explora els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes i a relacions més plaents.
Bel Olid és escriptora, traductora i professora de llengua a la UAB. Col·labora en nombrosos mitjans culturals i a la premsa escrita. Ha estat presidenta del Consell Europeu d’Associacions de Traductors Literaris (CEATL – Conseil Européen des Associations de Traducteurs Littéraires, 2013-2015) i des de març de 2015 és Presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

bel olid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb el suport de Diputació de Girona