Programació expositiva 2018

 

marta_descamps

 

Marta Descamps

«Horitzons»

12-04-18 – 07-06-18
Inauguració 12 d’abril a les 19:30 h

Marta Descamps és l’artista encarregada d’obrir la programació expositiva de 2018 de l’espai 3er Esquerra de CoEspai. El seu projecte «Horitzons» té com a punt de partida les imatges de paisatges reals que l’artista ha visitat o bé ha vist en fotografies. La línia de l’horitzó és allò que marca i delimita els paisatges, l’artista fixa les estructures per transformar-les en quelcom que pot ser somniat. Els colors i les línies formals s’esvaeixen entre les aquarel·les en atmosferes subtils. L’altra tècnica utilitzada, la pintura acrílica els hi dóna una consistència volumètrica que ens apropa a un món màgic, de fantasia. L’artista ens revela la fascinació de la seva mirada davant aquell horitzó que li permet pensar més enllà.

La seva formació artística s’ha desenvolupat principalment a l’Escola Municipal d’Art de Girona, on ha realitzat diversos cursos de dibuix i pintura al llarg dels anys. Ho va complementar amb alguns tallers i activitats formatives, entre les quals cal destacar l’estada en un taller d’artista, on va aprofundir en la tècnica de la pintura a l’oli.

 

poesia_envasada

 

Rosa Pou

«Poesia envasada»

21-09-18 – 21-11-18
Inauguració 21 de setembre a les 19:00 h

Rosa Pou (Serra de Daró, 1980) és una dona inquieta que transita per camins artístics diversos: la poesia, la música i les arts visuals. A vegades s’entrecreuen tots tres camins i en resulta un projecte com «Poesia envasada». Per a la Rosa «els seus treballs intenten desxifrar la quotidianitat d’un paisatge ple de sons, mots, rimes, ritmes i jocs de paraules.»

És aquest paisatge el que es desplega a l’espai del 3er Esquerra. Un paisatge poètic i íntim que l’artista ens ofereix en dosis envasades, en càpsules micro-poètiques plenes de termes i emocions. Ens convida a prendre la seva medicina, gaudir-ne i guarir-nos amb una «Poesia envasada» farcida de tots els seus bons desitjos.

ORGANITZA:

Logo-CO-72x72

AMB EL SUPORT DE:

ddgi_apaisat_n