Art en els espais de treball

Art en els espais de treball
13 d'abril de 2021 coespai
art i coworking

“L’art deriva d’un desig de la persona per comunicar-se amb una altra.” Edvard Munch

L’art als espais de treball s’està entenent com a facilitador de la creativitat, i per tant, de la productivitat i de la feina ben feta.

Aquestes peces d’art surten dels espais dels directius o d’aquells llocs on havien quedat relegades i conviuen als espais de treballs com els espais de coworking i en aquest cas a les parets del CoEspai, estimulant a la nostra comunitat i usuaris.

L’art està inclòs com a valor MIND al sistema WELL Building Standard d’Estats Units.

Gràcies a l’art, apropem la creativitat als nostres usuaris, les noves formes de pensar, i donem opció a nous creadors a donar-se a conèixer, al mateix temps que treballem amb ells creant nous projectes culturals que nodreixen el nostre ecosistema.

Aquest any, al cicle Metaphorai Foto, ens apropem a la investigació universitària i apliquem en el projecte cultural tota aquesta investigació. Mitjançant la convocatòria de tres residències anuals, i la producció de l’obra corresponent, així com els seminaris i projectes formatius al voltant de les residències i la investigació universitària que suporta el projecte Metaphorai Foto, apropem aquesta nova visió de l’art i de la fotografia als espais de treball, potenciant la creativitat i noves formes de treballar.

Us animem a visitar el nostre projecte 3r Esquerra i estar atents tant a les convocatòries com a les tres exposicions que plantejarem aquest 2021.

La primera exposició del Cicle, “Sense peu de foto”, té com a protagonista a les primeres imatges descartades en la construcció d’un projecte fotogràfic, que són les que ja no han estat fetes, les que han quedat fora d’un plantejament estètic i tècnic previ; aquelles imatges que ja no tenen cabuda en les condicions establertes pel fotògraf.

Es tracta d’un projecte que s’ha desenvolupat a partir del diàleg entre la proposta del fotògraf i el mateix programa d’investigació sobre la imatge plantejat pel 3r Esquerra. Així doncs, a més d’una mostra amb un objectiu eminentment expositiu, focalitzat en els processos inherents a la tria d’imatges en el marc del fotoperiodisme, es proposa reflectir l’esperit de l’anàlisi feta a partir de les preguntes que aquests mateixos processos plantegen.

La inauguració serà el divendres 16 d’abril a les 18 hores, i estarà emmarcat dins el Dia Internacional de l’Art 2021. No hi falteu!