Betabeers febrer amb Nació Digital

Betabeers febrer amb Nació Digital
7 de febrer de 2017 coespai

En el proper Betabeers del mes de febrer organitzat per Digitals Girona tindrem com a ponents a en Miquel Serrabassa i en José Manuel Gutiérrez, director de tecnologia i operatius de NacióDigital, respectivament.

Miquel Serrabassa (Twitter @vicboy, Instagram @miquelsl) és cofundador de Sobrevia.net i director de Tecnologia a NacióDigital, a càrrec de la infraestructura tècnica, l’administració de sistemes i el desenvolupament, a més de publicar-hi articles sobre tecnologia.

José Manuel Gutiérrez (Twitter i instagram @jmgutcab) és cofundador de Sobrevia.net i director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital, centrat en disseny, experiència d’usuari i col·laborant amb el departament de Fotografia.

Durant la seva ponència, explicaran el funcionament de NacióDigital, el diari digital líder en català. Per altra banda, també ens explicaran el projecte de visualització i anàlisi de dades presentat per NacióDigital que ha estat seleccionat per Google a la segona ronda de les subvencions de la Digital News Initiative. Els encarregats de la preparació i desenvolupament del projecte ens explicaran el procés de presentació del projecte, així com les principals claus de l’èxit de NacióDigital com a mitjà en línia líder en català.

naciodigital