BetaBeers Girona arriba a CoEspai

BetaBeers Girona arriba a CoEspai
15 d'abril de 2015 admin

El primer cicle de BetaBeers Girona es celebrarà del 17 d’abril al 19 de juny a CoEspai. Es tracta del primer BetaBeers que s’organitza a la província de Girona i comptarà amb la ponència de Cronnection, i Naturaki.

Els BetaBeers són unes xerrades informals (sempre acompanyades d’unes quantes cerveses) dirigides a desenvolupadors de serveis web, aplicacions mòbils i software, on la temàtica central gira en torn al món digital, tot i que està obert a tot tipus de professionals relacionats amb les startups: programadors frontend, backend, dissenyadors i social media, etc. En el cas de BetaBeers Girona, el cicle es desenvoluparà en tres dies, 17 d’abril, 22 de maig i 19 de juny. Durant aquests dies es presentarà l’startup de consum col·laboratiu Cronnection amb la ponència de Gerard Guiu, cap de programadors de Cronnection, i Narcís Vila, fundador de Naturaki, ens presentarà un portal online de lloguer de cases rurals a Girona. El format d’aquestes xerrades comprèn la presentació de cada ponent, en la que ens explicara el servei que ofereixen i les tecnologies que han utilitzat per desenvolupar-lo, així com tallers i networking.

  
betabeers
BetaBeers Girona està organitzat per associació Digitals Girona, que té com a objectiu fomentar la cultura digital a la província de Girona. Amb aquest propòsit han volgut introduïr BetaBeers a la província de Girona, després de l’èxit aconseguit als Premis Cactus que van realitzar-se el passat mes de febrer, on es va premiar als  millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic, i disseny online.
logo

 

Recordeu que la primera xerrada serà el dia 17 d’abril a les 19:30h a CoEspai amb Naturaki i Cronnection. Us anirem informant de les properes!

 

betabeers_nota

 

Gerard Yanes i Xevi Sañé a la presentació del primer cicle de BetaBeers Girona.