CoEspai Campus, un nou espai de formació a Girona

CoEspai Campus, un nou espai de formació a Girona
29 d'agost de 2018 coespai

campus

 

Fa uns mesos posàvem en marxa CoEspai Offices, i ara és torn de CoEspai Campus. Un nou projecte que ofereix tres propostes formatives dirigides a professionals dels diferents àmbits de les arts visuals. Tot i això, la temàtica dels cursos que s’oferiran permet que qualsevol altre professional interessat en els mateixos pugui inscriure-s’hi.

CoEspai Campus neix amb la tasca de respondre als següents objectius:

  • Promoure el desenvolupament de les competències tècniques dels professionals a l’hora de dissenyar i programar una pàgina web
  • Facilitar tècniques de posicionament a la xarxa
  • Oferir recursos tecnològics de tractament de text i d’imatge
  • Guiar els professionals en l’ús de tècniques de recollida, gestió i anàlisi de dades.

Amb la intenció de formar incidint en el desenvolupament de les competències citades, s’ofereixen tres cursos. El primer, sota el títol Disseny professional d’una pàgina web i la seva gestió amb WordPress, ofereix eines i recursos per tal de dissenyar i gestionar una web mitjançant WordPress. El curs Disseny professional de material gràfic i edició de textos amb InDesign i Photoshop està enfocat a la creació de documents per a la difusió, tant en la branca de l’edició de textos amb InDesign com el retoc d’imatges amb Photoshop. L’última proposta, Tècniques d’anàlisi de públics, facilitarà les competències necessàries per obtenir dades, tant qualitatives com quantitatives sobre el públic objectiu que correspongui.

Les formacions es duran a terme del 15 de setembre al 15 de desembre de 2018, i tindran lloc al CoEspai (C/Anselm Clavé, 32, 3r pis – Girona). Podeu consultar més informació a www.coespai.com/coespai-campus.