CoEspai Campus

CoEspai Campus

Cursos i formacions professionals organitzats per CoEspai

INSCRIPCIONS OBERTES

Ara també oferim formacions a les empreses!

Adaptem els horaris a les teves necessitats i les de la teva empresa. 

Màrqueting i comunicació

Aprèn a vendre amb Whatsapp Business
2 h – Cristina Clopés

Construeix la base per a introduir i millorar l’ús de Whatsapp per a la teva empresa. Aquest curs és una introducció on coneixeràs els conceptes bàsics de l’eina de missatgeria instantània WhatsApp Business. Per a desenvolupar accions de Màrqueting i acompanyar el seguiment comercial del teu negoci.

Dissabte 6 de novembre (de 10h a 12h)

30€

Amplia els teus coneixements de Facebook i Instagram ads
4 h – Emma Llensa

Curs intensiu de 4 hores impartit per la consultora de marketing digital Emma Llensa. Amb aquest curs aprendràs a interpretar les dades de les mètriques de Facebook Ads per a prendre decisions intel·ligents i optimitzar les teves campanyes.
Com testar audiències? Com escalar campanyes? Com fer una bona segmentació?

– Dimarts 9 de novembre –

2 horaris: de 10h a 14h o de 15h a 19h 

Preu: 125€

La millor manera de vendre amb Whatsapp Business
3 h – Cristina Clopés

Aprèn a gestionar i treure el màxim partit a la versió Business de WhatsApp. Ves més enllà dels coneixements inicials que t’ofereix aquesta plataforma de missatgeria instantània comercial.

2 grups: dijous 11 de novembre (de 17h a 19h) / dissabte 13 de novembre (de 9h a 12h)

45€

Whatsapp Business : Com aconseguir un Feedback positiu amb el client
2 h – Cristina Clopés

Coneix totes les possibilitats d’aquesta aplicació i equipa’t amb una visió estratègica per a treure el màxim rendiment amb el teu projecte i aconseguir la resposta més positiva dels teus clients.

2 grups: dijous 25 de novembre (de 17h a 19h) / dissabte 11 de desembre (de 10h a 12h)

30€

Disseny i Branding

Masterclass en disseny corporatiu i entorns digitals
4 hores – Gerard Yanes

“Em dic Gerard Yanes i sóc dissenyador gràfic. Estic especialitzat en la creació de marques i disseny d’interfícies digitals com per exemple, aplicacions i webs.

En aquesta Masterclass de 4 hores explicaré tots els passos per executar un projecte de disseny de marca i també dissenyarem una Landingpage de presentació (cadascú iniciarà el disseny de la seva marca).

Començarem analitzant el brífing, calculant i redactant el pressupost, prepararem les reunions amb el client, les presentacions de les propostes, l’argumentari i els resultats finals.

A l’hora de posar-nos a dissenyar, us ensenyaré tot el procés que utilitzo tant en la creació de marques com en el disseny de webs.

Revisarem el software necessari, Illustrator, Photoshop i Adobe XD i explicaré els “hacks” que he après al llarg dels més de 20 anys d’experiència.

Aquest curs va destinat a dissenyadors novells, a persones que vulguin crear la seva marca personal o vulguin conèixer aquest món fabulós que és el disseny”

 

Dissabte 20 de novembre de 9 a 13h

50€

Tots els cursos són bonificables per la teva empresa

Formació bonificable per fundació tripartita

També podeu obtenir una beca per cobrir la matrícula. Si esteu interessats/des, consulteu les bases de la convocatòria clicant en aquest enllaç.