I Jornada «Praxis cultural i docència universitària». Amb la convocatòria «Dinar rodó»

I Jornada «Praxis cultural i docència universitària». Amb la convocatòria «Dinar rodó»
28 de novembre de 2016 coespai

jornades_a3-01Les jornades «Espais. Polítiques Culturals, creativitat i cultura lliure» sorgeixen de la voluntat d’acostar els centres de producció i/o exhibició cultural als agents que participen d’ells, amb l’objectiu d’acabar amb l’escletxa de separació que lamentablement, tan sovint, es deriva de l’aïllament de la distinció total entre pràctica i teoria. La possibilitat de celebrar unes jornades en la Universitat de Girona es revela com una estimulant oportunitat de posar en relació a professionals experimentats, emergents i potencials (estudiants), i una institució dotada d’una reconeguda autoritat intel·lectual i acadèmica, i amb un paper fonamental al debat cultural actual.
L’establiment d’aquest espai comú, conformat per perspectives i experiències personals i professionals diverses, té com a principal objectiu la generació d’un marc mental compartit per totes i tots els assistents, que serveixi de germen d’un tipus de reflexió crítica a l’entorn de les polítiques culturals -i la relació que aquestes estableixen amb l’art- i que, a més, es pretén que sigui continuada en el temps.

 

 

Convocatòria Dinar rodó.

Dins el programa de la I Jornada «Praxis cultural i docència universitària», organitzat per la Facultat de Lletres. Departament de Filologia i comunicació. Universitat de Girona.Fons Rafel Llussà, l’Associació Artística les Golfes i CoEspai, se celebrarà un àpat debat, per al que convidem a quatre persones a participar aportant la seva experiència personal.

Procediment selecció per assistir a l’àpat

La direcció de les jornades escollirà quatre persones que ens acompanyaran i contribuiran a enriquir el debat iniciat a la Universitat.

Qui pot participar:

-Estudiants i ex-estudiants de la Universitat de Girona que tinguin un projecte cultural
-Gestors culturals
-Artistes

Com podeu participar:

Ens heu d’enviar un correu explicant la vostra experiència i l’aportació que voleu fer al Dinar rodó. Correu: culturafractal@gmail.com

Calendari:
Convocatòria oberta del 29 de novembre al 10 de desembre.

Resolució:
El dia 11 de desembre la organització enviarà un correu electrònic a totes les persones participants comunicant la decisió.
—————-

Descarrega la convocatòria
—————-
Descarrega el programa de la I Jornada «Praxis cultural i docència universitària»