De camí cap a la Coworking Spain Conference 2015

De camí cap a la Coworking Spain Conference 2015
7 d'abril de 2015 admin

Madrid, Barcelona, València i País Basc són diferents regions que aspiren a ser el “Silicon Valley” espanyol, per aportar un símil que pugui definir el que s’està duent a terme

Coworking Spain Conference 2015

Aquest any València ha estat la ciutat escollida per celebrar la Coworking Spain Conference 2015, que enguany arriba a la seva 4a edició i que tindrà lloc els dies 24 i 25 d’abril, a l’espai Las Naves.

De fet, València va obtenir el reconeixement de Regió Emprenedora Europea que mantindrà durant tot el 2015. Allà s’hi està desenvolupant un ecosistema emprenedor de joves que han arrancat les seves empreses com Lanzadera, Plug & Play entre d’altres.

La Ciutat Compartida serà la temàtica principal de la conferència, on es parlarà de noves formes d’organització basades en la cooperació dins de les ciutats.

Nosaltres ja tenim les nostres entrades i tenim moltes ganes de veure com es desenvolupa la mateixa i quines conclusions i accions podem aplicar al nostre entorn per millorar i ser més forts.

Anirem informant de les novetats mentre recordem la Coworking Spain Conference 2013, on vam ser ponents amb la temàtica “Coworking en ciutats petites”, explicant el cas de CoEspai a Girona.

Coworking Spain 2013 CoEspai

Coworking Spain Conference 201 CoEspai

Comments (0)

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*