Coworking

Un coworking és un espai gestionat de forma professional per tal de que et focalitzis al 100% al teus projectes, sense preocupacions ni distraccions.

Un entorn de treball creatiu i polivalent, que fomenta la col·laboració, la cooperació, la creativitat, la comunicació i la comunitat.

Flexibilitat, mobilitat, proximitat, transparència, col·laboració i independència.
Aquests són els nostres valors.

SIMPLIFIQUEM LES TARIFES DEL COWORKING

175€ / MES +IVA                                       Accés 24/7
Taula fix amb calaixos
Wifi, impressora i fax
Cuina office
4h/mes sala de reunions incloses

AUTÒNOMS

Col·laboració, flexibilitat, mobilitat, més contactes, més clients, menys costos fixes,… i tu no t’has de preocupar de res.

MICROEMPRESA

Eviteu l’aïllament i aprofiteu el component d’innovació, creativitat i generació de coneixement que aporta el coworking.

ICC

T’oferim un espai per la teva creació personal i  l’experiència de compartir el teu procés creatiu amb altres professionals.

EM VULL REUNIR

Tens una reunió i necessites una sala equipada i donar una imatge professional. O bé vols impartir una formació i necessites un espai equipat.

CONEIX EL NOSTRE ESPAI

Comparteix espai amb altres professionals. Sigues més productiu. Comparteix coneixements. Col·labora. Fés nous contactes. Treballa a qualsevol hora. Renova forces a la Plaça Independència. Forma part d’una familia. Sigues més fort. Vine a una expo. Gaudeix dels esdeveniments. Oblida’t de tot allò que et distreu. Contagia’t d’energia. Assisteix a una xerrada. Demana ajuda. Sigues generòs. Menja xocolata.

VOLS CONÈIXER LA FAMÍLIA DEL CO?

I el coworking també és..