Plans oberts i flexibles

amb tarifes i preus adaptats per equips

Preguntes freqüents

Hi ha compromís de permanència?

No, no hi ha compromís de permanència. Si tens la jornada completa, només ens has d’avisar amb un mes d’antelació que deixaràs l’espai.

He de pagar fiança?

El primer mes, hauràs d’ingressar un mes addicional. Si no queda cap quantitat pendent et farem l’abonament del mateix.

Què és l'oficina virtual?

L’ oficina virtual et permetrà tenir una adreça on rebre la teva correspondència, la gestionarem de forma confidencial i donaràs bona imatge del teu negoci o projecte.

Puc deixar les meves coses?

Si tens jornada completa sí, pots deixar les teves coses a la taula. En cas de tenir tarifa de dies, no podràs deixar les coses. Però disposem de taquilles per 25€ mes (iva no inclòs) que les pots fer servir si vols.

Com funciona el servei d'impressió i fax?

El servei d’impressió es a servir mitjançant un clau que es personal. Només et cobrem per impressió, sense cap altre quota. El preu es 0,08 en blanc i negre i 0,18 en color, impostos no inclosos.

Tinc un espai per fer trucades? Molestaré a la resta de companys?

Al teu propi lloc pots fer les trucades. En cas que vulguis, pots fer servir la sala de reunions o bé qualsevol altre lloc que en aquell moment estigui lliure. Però tranquil, que no molestaràs. Normalment la gent per concentrar-se fa servir els auriculars i no senten res ni els molestes. Els auriculars també serveixen per indicar a la resta de companys que en aquell moment estàs ocupat.

Com funciona la sala de reunions?

La sala de reunions té un aplicatiu que et permet reservar-la i veure si està ocupada o no. Tu mateix pots gestionar les teves reserves. Està totalment equipada i en cas de tenir la jornada completa, tens incloses 4 hores al mes gratuïtes d’aquesta sala.

En cas de no ser membre de CoEspai, ens envies un correu o ens truques i mirem la disponibilitat i et fem la reserva. El seu horari en aquest cas es de 9 del matí a 19 hores. El preu es de 12 € / hora iva no inclòs, i només pagues per la utilització.