Curs d'iniciació d'arduino

Curs d'iniciació d'arduino
20 d'abril de 2015 admin

foto: Núria Merinocurs arduino

Foto: Núria Merino

L’Arduino és una plataforma electrònica oberta que s’utilitza per a la creació de prototips, basada en programari i maquinari flexibles i fàcils d’usar a través de tota una gama de sensors. Ens va semblar que en una primera programació de cursos de formació adreçats a artistes i creatius no podia faltar aquesta eina pensada per a la creació d’entorns interactius que  facilita la possibilitat de interactuar i relacionar al públic, fent que aquest es converteixi alhora en creador també.

Ens fa sentir molt feliços que d’aquesta primera experiència podrem veure uns primers resultats amb l’obra que presentaran a l’(A)parador22 la Núria Merino, l’Olga Taravilla i el professor del curs David Gironella, que han realitzat un projecte col·lectiu en col·laboració. En aquest primer projecte anomenat “Les dues cares d’A”, que s’inaugurarà el dia 8 de maig a les 19:00 h. a la Llibreria 22, les arts visuals i l’Arduino convidaran a l’espectador a jugar.

Aquest any hem tornat a programar el curs d’inicació a l’Arduino, començarem el dia 5 de maig, si us interessa podeu apuntar-vos des del formulari web!

Comments (0)

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*