Cursos de formació al 3er. Esquerra

Cursos de formació al 3er. Esquerra
4 de març de 2015 admin

formacio_2015Després de l’experiència de l’any passat, aquest any volem continuar amb la programació de cursos, seguir oferint un espai de formació a creadors i creadores de les comarques gironines, però també a associacions o col·lectius que vulguin fer planificacions estratègiques i projectes viables. Combinarem la formació en les noves tecnologies, com són els cursos de Sketchup, Arduino o Vídeo promocional, amb altres per aprendre a trobar recursos econòmics, o aprofitar al màxim els nostres propis recursos per dur a terme projectes tant artístics com culturals.

Aquest any farem formació durant tot l’any, d’abril a juny tenim tres cursos: “Eines per trobar formes de finançar el teu projecte artístic”, “Iniciació a l’Arduino” i “Pla estratègic de projectes”. I de setembre a novembre: “Fes-te el teu vídeo promocional”, “Fem un projecte cultural?” i “Iniciació Sketchup”.

Podeu trobar la programació dels cursos de formació 2015 amb tots els programes descarregables al web, hem posat uns dies i uns horaris però si sou un grup de 6 a 15 persones, sempre podem parlar de fer-lo en altres dies i hores. No dubteu en escriure’ns al correu amb qualsevol dubte a formacio@coespai.com.

Descarrega’t els horaris de tots els cursos.

Comments (0)

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*