Cursos de formació Espai 3r Esquerra

Cursos de formació Espai 3r Esquerra
24 de setembre de 2015 admin

Comencem el curs escolar amb les noves propostes de cursos de formació de l’Espai 3r Esquerra.

Aquestes son:

– Fem un projecte cultural? Seguirem els passos i processos que podem fer per anar de la idea d’un projecte a la seva realització. Professora: Olga Taravilla . Del 06/10 al 27/10, dimarts de 19 a 21 h. Preu: entrada inversa. Aquí podeu descarregar el temari

– Iniciació Sketchup: Sketchup és un programari que ens permet conceptualitzar i modelar imatges en 3D. Basat en capes ens permet la creació d’objectes i estudis volumètrics que es pot aplicar tant al disseny, l’arquitectura, l’escultura o per realitzar projectes expositius. Professor: David Gironella, total 9h, del 03/11 al 17/11, dimarts de 18 a 21 hores. Preu: 70€. Aquí podeu descarregar el temari.

– Pla estratègic de projectes: Començarem definint els nostres valors, la nostra misió i la visió que tenim per tal de fer els projectes adequats a allò que comuniquem. A partir d’aquí establirem objectius tant econòmics com que volem aconseguir amb aquest projecte i avaluarem la seva viabilitat i sostenibilitat. Professora : Celeste Senés, total 8 hores, del 3/11 al 24/11, els dimarts de 19 a 21h. Preu: 67€. Aquí podeu descarregar el temari.

– Iniciació Arduino: Arduino és una plataforma d’electrònica oberta que es va crear per artistes, dissenyadors, aficioants i qualsevol persona interessada en crear entorns interactius. Professor: David Gironella, total 9h, del 3/12 al 17/12, els dijous de 18 a 21h. Preu 70 €. Aquí podeu descarregar el temari.

Tens diferents cursos en funció de les teves necessitats, al nostre facebook i resta de xarxes socials pots veure com es van desenvolupar l’ any anterior. T’esperem!

3r_esquerra_2015_newsletter