Des-Estructures

Des-Estructures
1 de juny de 2014 admin

des-estructuresL’exposició planteja l’anàlisi i la representació de les estructures formals. Desmuntar, desestructurar, reestructurar o fer abstraccions són només algunes de les accions portades a terme pels artistes alhora de representar els objectes, les formes o les idees.

En alguns casos, l’artista treballa desde la no-forma per redescobrir noves formes que emergeixen i que es manifesten des d’una matèria inicial aparentment caòtica.

En d’altres casos, es produeix una abstracció estructural que ens apropa a l’estructura essencial de les coses. Buscant allò que en escultura vindria a ser l’ànima, el bastiment, allò necessari per tal que la realitat no s’ensorri.

La reflexió que gira al voltant d’aquestes obres es pot fer extensiva a la societat, a l’economia i a la cultura, on cal desmuntar les estructures per comprendre i poder tornar a construir de nou. Com si es tractès d’un joc de construcció amb formes i colors, amb ulls de nen, tenim la possibilitat d’inventar, d’intervenir i de redefinir.

(Núria Puig)

Podeu veure l’exposició “Des-Estructures” del 13 de juny al 31 de juliol de dilluns a divendres de 10 a 19 h