Eines per treballar en remot – Asana

Eines per treballar en remot – Asana
24 d'abril de 2020 coespai

Avui us presentem una altra eina per treballar en remot i fer teletreball: Asana (https://asana.com/es).

 

En Gerard Guiu és el CTO, Responsable del marqueting online i Fundador de Entretenemos.com (www.entretenemos.com). Entretenemos és un portal web que posa en contacte a gent que realitza/organitza esdeveniments amb professionals relacionats amb aquests esdeveniments així com del món de  l’espectacle.

Actualment estan duent a terme la campanya #lafiestaencasa. Aquest moviment neix amb el propósit de crear una nova cultura per viure esdeveniments en streaming sense sortir de casa. Et permet regalar actuacions o cursos en streaming personalitzats dels seus millors professionals. També permet gaudir d’actuacions en streaming gratuïtes i tenir accés a vídeos amb esdeveniments realitzats per tal que els puguis veure quan vulguis. 

Quina eina utilitzes habitualment per a treballar en remot o teletreballar?

Tenim dues oficines, una Girona i l’altra a Terrassa. Per comunicar-nos fem servir Hangouts i Skype, i  per teletreball fem servir Slack. Per la gestió de les tasques fem servir Asana.

Per què Asana? Es voluntari? Imposat? Has intentat altres eines?

La coneixia perquè hi havia treballat quan era autònom, i es útil per la facilitat i la gran gestió de grups i de projectes.

Quins són els avantatges d’Asana?

Si el comparem amb les altres en aquest mateix estil, com podrien ser Github o Trello, trobo que la versió gratuïta està molt bé. També destacar la facilitat per crear projectes i per utilitzar la metodología scrum, tot i que sigui en una fase bàsica.

Quins són els inconvenients d’Asana?

La versió bàsica limita molt i no deixa lligar-ho molt bé amb el que seria el sistema de repositori de programació.

Primers pasos amb Asana i què recomanes?

El més recomanable és llegir la documentació oficial, que està molt ben treballada i no queda dubte. I la resta es remenar una mica. El més complicat és els taulers, però la resta es molt fàcil de gestionar.

 

Cuideu-vos molt! #joemquedoacasa #lafiestaencasa