El racó de les Golfes al CoEspai

El racó de les Golfes al CoEspai
12 d'octubre de 2015 admin

hectorL’Associació Artística les Golfes és una associació d’artistes pensada per dinamitzar la creació, la difusió i la formació de les persones associades. Alguns dels artistes de l’associació disposen d’un lloc de treball a CoEspai, lloc de trobada dels membres de l’Associació. D’altres només en són membres i participen en les iniciatives conjuntes del col·lectiu.

Acabem d’estrenar un raconet al CoEspai on els artistes de l’associació poden mostrar una petita part de la seva obra als altres companys i a tothom qui vulgui venir a visitar-nos. Cada mes us mostrem un tastet de l’obra dels nostres creadors. Aquest més d’octubre hi podem veure pintures d’AlconHector. Hector Contreras Alvarez (Olot, 1986) és pintor i poeta format a l’Escola d’Art d’Olot i a l’Escola Joso de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions com “electric ladyland”, “(pr)eséncias”, “estàtic etèric”, “metamorfòsi”. Ha participat en la Mostra d’Art itinerant “Domèstica” i al “Festival Neu” com a artista visual i ha estat guanyador de la Triple Slam Poetry Gironina com a poeta.

A més del Racó de les Golfes al CoEspai també gaudim de les exposicions del 3er Esquerra. Actualment, podem veure l’exposició “Concreto” de MawatreS (Juan Pablo Ordúñez).Concreto és un projecte format per una sèrie de dibuixos realitzats amb diferents tipus de ciment que indaguen sobre la idea de monument i sobre l’imaginari que al seu voltant es configura. El monument, entès com a aquella obra edificada o construïda per perpetuar el record d’un personatge o per commemorar uns fets determinats, reforça i, al mateix temps, simbolitza el discurs que emergeix des del poder. (Núria Puig)