Els 10 errors dels emprenedors – Quim Gudayol

Els 10 errors dels emprenedors – Quim Gudayol
26 d'octubre de 2016 coespai

El divendres 21 d’ octubre, gràcies a l‘associació Digitals Girona, (creada i enfocada als professionals tecnològics de la província de Girona ), vam tenir amb nosaltres a Quim Gudayol, coordinador del Pla Embarca –acceleradora Start-Up Catalonia a Girona d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, amb la ponència anomenada “Els 10 errors dels emprenedors”.

Gudayol ens va explicar que “les desavinences entre els equips són el principal error dels emprenedors”. El sol fet de no deixar per escrit l’accionariat o els rols de l’equip genera problemes, pel que va ressaltar que és essencial comptar amb un pacte de socis. Altres dels errors més comuns i que Gudayol va considerar de més gravetat, són la falta de la figura d’un líder dintre de l’equip, o enfocar el negoci al finançament en algun altre aspecte abans que en les vendes.

Amb una experiència professional en el sector que l’ha portat a conèixer més de 400 casos d’emprenedoria i més de 600 emprenedors, Quim Gudayol ens va explicar que l’emprenedor sol desconèixer les fonts d’ajuda i finançament de les que pot disposar: “actualment comptem amb molta ajuda pública, com pot ser la Xarxa Catalunya Emprèn, que compta amb 400 tècnic que assessoren gratuïtament els emprenedors, àrees de promoció econòmica dels ajuntaments o dels consells comarcals.

Aquí podeu trobar la presentació que ens va fer divendres i que va ser de molt profit !

quim-gudayol-a-digitals-girona_els-10-errors-dels-emprenedors_211016-1