Espais viscuts

Espais viscuts
3 de març de 2018 coespai

El 15 de juny de l’any 2012 començàvem una aventura, obríem les portes de CoEspai. El nom era i segueix essent una declaració d’intencions. Al terme «espai» se l’afegeix el prefix «Co», donant com a resultat un espai on reunir-se, on trobar-se, un lloc per compartir. És aquest el focus del nostre coworking oferir l’espai de treball – com no- però també aquell que facilita les relacions, els racons del descans de l’hora del cafè, de la xocolata, del dinar, de fer petar la xerrada.

Per això crèiem que és molt important «mimar» els m² que ens acullen, els temps passa, com dèiem ja fa vuit anys i moltes persones han passat, han deixat la seva empremta. La família creix i com a casa, fem canvis de mobles, creem nous ambients amb els records del passat. Seguim treballant amb el convenciment de la necessitat que l’espai es transformi amb les persones que l’habiten.

Us hem preparat una petita galeria amb diverses imatges que us mostraran d’una forma visual allò que us volem transmetre amb paraules. Benvinguts i benvingudes al CoEspai.