Exposició Geografies del Souvenir

Exposició Geografies del Souvenir
11 de gener de 2016 admin

El proper 14 de gener a les 19 hores, a l’espai 3r Esquerra de CoEspai, acollirem l’ exposició “Geografies del Souvenir”, subvencionada amb la beca Kreas. El concepte de souvenir ha esdevingut una marca de producte, reproduible i vendible, però és quelcom més que un objecte que es pot comprar a qualsevol botiga de merchandising, és l’experiència d’un viatge, la memòria d’un recorregut que s’ha encapsulat en qualsevol dels formats possibles.

L’Azahara Cerezo i l’Olga Taravilla s’apropen al turisme com una historiadora de l’art i com una artista que treballa amb nous mitjans, aportant una nova mirada en format expositiu. L’exposició recollirà els resultats del projecte d’investigació juntament amb les aportacions que han fet les persones que han participat enviant els souvenirs dels seus viatges. S’ha establert un diàleg d’anada i tornada, del viatge dels objectes, les imatges i els records.

A l’exposició “Geografies del Souvenir” l’espai és compartit entre els souvenirs de l’experiència i els objectes que es mesclen en una mena de collage, en una representació única de la nostra vida i la realitat social viscuda

La proposta es podrà visitar a CoEspai fins al 29 de febrer d’11 a 13 h i 16 a 19 h.

geografies del souvenir