Fem comunitat: Esmorzars & Co

Fem comunitat: Esmorzars & Co
1 de febrer de 2022 coespai

Un coworking no és només un espai de treball compartit. Aquest no sería res sense una comunitat diversa de professionals, valors ferms de col·laboració i una gestió per part dels organitzadors de promoció de la dinamització entre coworkers.

Encoratjar les relacions entre les persones i les sinèrgies professionals és el que la diferència d’altres alternatives d’espai per a treballar. És en els petits detalls, els individus que en formen part i la comunitat el que fan del coworking una experiència única.

Un coworking té com a principal objectiu servir de catalitzador de projectes i idees innovadores de les persones i empreses que la conformen. Impulsem la connexió entre coworkers per a enriquir i solidificar la base de l’espai.

Les nostres vies de dinamització son l’ÉsCObar, els Esmorzars & CO, els tallers de WordPress, el CoEspai Campus, Meetups de noves tecnologies, el grup de Whatsapp i el tracte proper i personalitzat dels empleats. 

 

Els Esmorzars & CO és una de les últimes incorporacions en la nostra agenda d’activitats. L’últim dimarts de mes els coworkers es prenen un descans de mig matí per a escoltar el projecte d’un dels coworkers, tant el trajecte com el present i el futur que projecta.

És una ocasió perfecta per a conèixer què fa cadascú i de compartir un moment fora d’un context rígid laboral amb un café i una pasta, cortesía de CoEspai, que sempre encoratja la participació!

 

A l’últim Esmorzars & CO en Roger Mimó va presentar el seu projecte com a  Product Owner