iAm de Quelic Berga

iAm de Quelic Berga
6 de juny de 2015 admin

“iAm” és un projecte de Quelic Berga que combina la creació audiovisual i el desenvolupament d’un software específic amb la voluntat d’obrir una reflexió al voltant de les noves tecnologies i de com aquestes configuren nous mons i alteren la nostra percepció de la realitat.

El projecte parteix de l’enregistrament d’un total de 123 plans diferents i del desenvolupament d’un software capaç de combinar-los de manera aleatòria però mantenint sempre una estructura lògica. D’aquesta manera genera, quan l’espectador hi intervé, clips audiovisuals en temps real sempre originals. Les narratives que es creen remeten a la nostra quotidianitat i posen en evidència la tensió que s’estableix entre vida real i vida digital.

En aquest sentit, el treball que ens presenta l’artista comparteix inquietuds i qüestionaments presents a bona part dels projectes que conformen el seu corpus artístic; l’aproximació crítica a l’ús i abús de les noves tecnologies, la utilització reiterada d’un patró concret que possibilita la comprensió d’una idea global, la idea d’una certa dissolució del concepte d’autoria, i la reflexió entorn de l’addició a les noves tecnologies i als mecanismes de poder i control social que aquestes desenvolupen són algunes de les idees que podem rastrejar al llarg de la seva trajectòria artística.

Si voleu conèixer una mica més el projecte visiteu el seu web


Es podrà visitar de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 16 a 19 h fins al 11 de juny