Immediatesa i canvi: dues perspectives de present

Immediatesa i canvi: dues perspectives de present
19 d'agost de 2019 coespai

En Narcís Nadal és soci i Responsable d’Organització de CoEspai (comunitat, coworking i hub creatiu a Girona). És Enginyer Tècnic Industrial i  Màster en Integració de Sistemes de Gestió, Màster en PRL i Màster en Compres i Comerç Internacional. A les estones lliures toca la bateria.

De la mà del Fòrum Carlemany ha escrit aquest article d’opinió que també podeu llegir al Diari de Girona del dia 10 d’agost, a la Secció d’Economia.

En aquest article en Narcís ens parla de immediatesa i de canvi, fent un símil entre la irrupció de les xarxes socials i les noves exigències que es donen en l’àmbit empresarial.

La demanda mútua de flexibilitat empresa-treballador, la possibilitat de treballar al núvol, la voluntat d’internacionalització, el focus en la reducció de costos, la filosofia del pay-per-use aniran en creixement, donant lloc a la irrupció de noves formes i entorns de treball que fomentin la productivitat, les relacions professionals i interpersonals, el sentiment de pertinença. El concepte flexible workspace (altrament conegut com coworking) també ha arribat per a les mitjanes i grans empreses, i ha arribat per quedar-se.

Si voleu llegir l’article sencer el trobareu aquí 

Bona lectura i bon final d’estiu