Participem en el programa Escola i Empresa de Femcat

Participem en el programa Escola i Empresa de Femcat
13 de juny de 2019 coespai

Aquest any, CoEspai, espai de coworking ha participat en el programa Escola i Empresa de  Femcat. 

FemCAT és una fundació formada per empresaris, empresàries, directius i directives catalans que volen fer de Catalunya un país més avançat, socialment i econòmica, a través d’iniciatives concretes amb un resultat palpable, i sempre en una perspectiva de llarg termini.

Què és Escola i Empresa?

Elaborat conjuntament amb el Departament d’Ensenyament, el programa se centra en la trobada entre l’alumnat i una persona que dirigeix la pròpia empresa que els explica la seva vivència. La conversa amb aquesta persona i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajuda els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

En què consisteix? Es un diàleg d’una hora entre els i les estudiants i una persona directiva de primer nivell d’una empresa catalana o implantada a Catalunya.Hi pot participar l’alumnat d’Educació Secundària (4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig i Superior), en grups entre 25 i 60.

Nosaltres vam tenir el plaer de presentar CoEspai als i les alumnes de l’INS Salvador Sunyer i Aimerich i als i les alumnes de l’Institut de Celrà.

 

 

Un gran projecte i una gran iniciativa que us convidem a conèixer. Gràcies Escola i Empresa!