Pla de mesures preventives al CoEspai

Pla de mesures preventives al CoEspai
1 de maig de 2020 coespai
washing hands picture

PLA DE MESURES PREVENTIVES

El nostre objectiu és poder continuar la nostra activitat professional amb la màxima celeritat i normalitat possibles protegint al màxim la vostra salut i la de tota la comunitat del CoEspai, us fem extensives les mesures que hem pres i que inclouen diferents àmbits d’actuació.

Neteja de l’espai

Mantindrem la intensificació de la neteja en els espais més concorreguts, i ho farem amb productes desinfectants acreditats. En aquest procés hem rebut l’assessorament de Dibosch. Sempre tindreu esprai desinfectant i paper a la vostra disposició

A la cuina: 

S’ha posat a disposició dels coworkers un rentaplats que garantitza la neteja en profunditat i a alta temperatura dels utensilis de cuina disponibles. 

Si que podrem fer servir el microones i la nevera, però no es podrà deixar res a la nevera d’un dia per altre ja que cada nit la buidarem i la netejarem.

A les taules de treball:

Caldrà que cada coworker netegi amb esprai desinfectant la seva taula de treball al principi i al final de la jornada de treball.

A les sales de reunions: 

Cada usuari serà responsable de netejar amb esprai desinfectant de superfícies la sala de reunions abans i després de fer-la servir. Això inclou la taula, les cadires, els elements electrònics que s’hagin utilitzat, el pom de la porta i els interruptors del llum i de la climatització.

Als lavabos: 

Ja es van retirar totes les tovalloles i es van substituir per tovalloletes de paper d’un sol ús.

En cada lavabo (espai A i espai B) trobareu un cubell amb la tapa vermella per dipositar, si cal, mascaretes i guants, així com el paper que hàgiu utilitzat per la neteja de les taules de treball i les sales de reunions.

Als espais comuns de l’edifici:

S’ha demanat a la propietat de l’edifici que apliqui els mateixos protocols de neteja als espais comuns

Higiene

Per la seguretat de tothom, cal mantenir les regles de distanciament social, i fer-ho també en els espais comuns de l’edifici (hall, escales i ascensor).

Aquells que utilitzeu el control d’accés amb empremta dactilar, us demanem que utilitzeu temporalment la targeta d’accés per accedir a l’espai. Si no la teniu, us la farem ràpidament!

Disposarem d’un termòmetre d’infrarojos a l’entrada per tal que tothom es pugui fer una lectura de temperatura a l’inici de la jornada. Caldrà a tornar a casa si la lectura supera el 37,5 ºC.

Recordem la importància de fer un bon rentat de mans i de fer-lo sovint, ja que juntament amb l’ús de mascaretes, s’ha comprovat que són les millors formes de minimitzar el risc de contagi.

Com a complement a la neteja de mans trobareu repartits per l’espai 5 dispensadors de tovalloletes i solució hidroalcohòlica: entrada, zona de descans/vending, al costat de la sala de reunions clementina, al costat de la sala de reunions Kumquat i al lavabo de l’espai B.

Climatització

La climatització funcionarà permanentment en mode de renovació d’aire i forçarem la ventilació natural obrint finestres al principi i al final de la jornada. 
Serem, més que mai, escrupolosos amb els manteniments de la instal·lació de climatització.

Espai de treball

Garantirem la distància de seguretat amb la reubicació d’algunes de les taules de treball. Tenim espai suficient perquè tothom estigui còmode i confortable i pugui treballar amb la mateixa qualitat que fins ara.
En el cas dels despatxos privats analitzarem cada cas i consensuarem les accions amb les empreses usuàries.

Espais comuns

Us demanem no fer ús simultàniament de la zona de descans més de 3 persones alhora.
Temporalment suspenem les xerrades i exposicions. En la mesura del que puguem, realitzarem aquestes activitats online i les reprendrem tan bon punt ho puguem fer en condicions de seguretat.

Sales de reunions i visites

Us demanem que acompanyeu sempre les vostres visites en tot moment i que les visites siguin sempre programades amb anterioritat.
Reduïm temporalment l’aforament de la sala Clementina a 3 persones.
Cal que les visites respectin els protocols i que no accedeixin a l’espai més enllà de la sala de reunions que hagueu reservat. Això inclou també la lectura de la temperatura corporal.

Paqueteria

Desinfectarem la paqueteria en el moment de la recepció i, si la rebem en capsa de cartró, la dipositarem en una bossa de plàstic.
Us demanem que no us endugueu la paqueteria al vostre espai de treball sinó que l’obriu a la mateixa zona de recepció i que dipositeu l’embalatge al cubell habilitat al lavabo.
És important retirar la paqueteria tan aviat com pugueu perquè no s’acumuli.

 

Esperem que aquestes mesures ens ajudin a recuperar l’anhelada normalitat i que siguin el màxim de temporals possible.

 

Celeste i Narcís – Equip CoEspai