Premis Cactus: CoEspai vam assistir a l'entrega de premis

Premis Cactus: CoEspai vam assistir a l'entrega de premis
20 de febrer de 2015 admin

La primera edició dels Premis Cactus va premiar Pukono, Naturaki, Èpica Mediterrània, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i La Perruquera

El passat dijous dia 12 de febrer vam assistir a la festa d’entrega dels guardons de la primera edició dels Premis Cactus organitzats per les associacions Digitals Girona i Club de Màrqueting i Vendes.

Premis Cactus 01

Els Premis Cactus tenen per objectiu donar visibilitat als projectes digitals i de màrqueting de la província de Girona i premiar-ne els millors.

Entre convidats, organitzadors, membres de les associacions i participants, vam assistir a l’acte una àmplia representació de coworkers de CoEspai. Alguns de nosaltres, com no podia ser d’altre forma, ens vàrem fer el pertintent selfie de familia.

Premis Cactus 04

L’acte, que es va dur a terme al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona i va estar conduït pel periodista i escritor Martí Gironell, es va obrir amb els parlaments de la Marta Madrenas (Regidora de Promoció i Ocupació) i dels presidents de les associacions organitzadores (en Miquel Pintó de l’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona, i en Gerard Yanes de l’Associació Digitals Girona).

Premis Cactus 03

El premis es van repartir de la següent forma:

  • Premi Cactus a la millor app: Pukono de l’empresa Sixtemia Mobile Studio
  • Premi Cactus a la millor web: Naturaki
  • Premi Cactus a la millor innovació de producte: Ratafia Terrània de l’empresa Èpica Mediterrània.
  • Premi Cactus a la millor campanya de màrqueting: “Instagram your city” del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
  • Gran Premi del Jurat de la primera edició dels Premis Cactus 2015 a la campanya de màrqueting “Rosa dels Vents” de l’empresa La Perruquera Publicitat.

Des de CoEspai volem felicitar a les associacions organitzadores per una acte inmillorablement ambientat i organitzat, però especialment als nostres coworkers que han format part de l’equip de treball d’aquests premis, als quals hem vist patir i treballar incansablement les setmanes prèvies, però també gaudir durant la jornada i els dies després.