Presentació del prototip "Realitats Alterades"

Presentació del prototip "Realitats Alterades"
6 d'octubre de 2015 admin

IMG_20150915_130832El dijous 15 d’octubre, Rita Andreu, farà la presentació del prototip del catàleg vinculat al cicle expositiu “Realitats Alterades” a l’espai de documentació del Bòlit_StNicolau. El projecte es troba en plena campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per aconseguir el finançament necessari per dur-lo a terme. La presentació comptarà amb la presència de pierre d.la -dissenyador i maquetador del catàleg- i d’un dels artistes participants en el cicle expositiu que s’està portant a terme a l’Espai 3er Esquerra de CoEspai desde el març d’aquest any.

Realitats Alterades és una publicació híbrida, a mig camí entre el catàleg de l’exposició i el llibre d’artista. L’edició de “Realitats Alterades” recollirà els textos que realitzaran Azahara Cerezo, Paulo Duarte, Núria Puig i Quelic Berga al voltant de les exposicions i quatre obres seriades i firmades per cada un dels artistes participants que han realitzat per la publicació.

La proposta es concreta en una caixa de format tríptic que incorpora una publicació bilingüe -català i castellà- amb els textos i les imatges que fan referència a les quatre exposicions i les quatre obres seriades plantejades pels artistes, independents però en consonància amb cadascun dels projectes expositius presentats.

La impressió del catàleg es realitzarà a Gràfiques Fornells (Girona) i la producció de la caixa, la termo impressió de les portades i el cosit del catàleg a Estudio Ductus de Saragossa.

Publicació "Realitats Alterades" from Rita Andreu on Vimeo.