Projecte expositiu "Geografies del Souvenir"

Projecte expositiu "Geografies del Souvenir"
5 d'agost de 2015 admin

Com alguns ja sabeu, les nostres membres de coworking, Azahara Cerezo y Olga Taravilla a través del projecte “Geografies del Souvenir” busquen tot allò que evoca l’experiència del viatge i s’erigeix com a mediació del record, busquen que els hi expliqueu què us heu emportat a la maleta, quin testimoni del viatge i de l’experiència viscuda guardeu al vostre entorn i us fa (re)viure els mapes recorreguts.

El projecte expositiu que han plantejat i que tindrà lloc a CoEspai,  vol esdevenir-ne un mirall, suggerir un trajecte invers en forma d’exposició que complementi, i enriqueixi la investigació. Si “Geografies del souvenir” sorgeix d’entrada com una mirada d’aqui cap a l’exterior, en aquest cas, volen suggerir el gest contrari per confrontar dues dimensions del projecte. Es tracta, doncs, de recollir el que els habitants de la ciutat de Girona guarden dels seus viatges.

Del 2 de juliol fins al 15 de setembre s’obre el període de participació per a aquelles persones que vulguin col·laborar aportant els souvenirs que formaran part de l’exposició. Podeu enviar una fotografia del souvenir, explicant el país de procedència i la data al correu geografiesouvenir@gmail.com

Aquí us deixem el pinterest de Geografies del Souvenir, per tal que veieu una mostra representativa d’allò que els hi han enviat:

https://es.pinterest.com/geosouvenir/geografies-del-souvenir-projecte-expositiu-/

souvenirs_dos (2)