Segell CO torna a CoEspai amb una sessió sobre cooperació

Segell CO torna a CoEspai amb una sessió sobre cooperació
9 de març de 2015 admin

Tot a punt per parlar de cooperació a la tercera sessió de Segell CO

El proper dijous 19 de març tindrà lloc la tercera sessió de Segell CO a CoEspai. Pels que encara no coneixeu Segell CO, es tracta de sessions de debat sobre la cultura col·laborativa que es celebren de manera trimestral. Les sessions cel·lebrades anteriorment es van centrar en les cooperatives de subministraments i models educatius participatius.

Logo-Segell-CO-signatura

Aquest cop, la sessió es centrarà en la Cooperació per al desenvolupament del tercer món. Des de Segell CO volem conèixer com es realitzen aquest tipus de projectes i quins efectes causen sobre els països a llarg termini.

Per tal d’aconseguir-ho, comptarem amb la ponència de l’Oficina de Cooperació de la Universitat de Girona i la Coordinadora d’ONG solidàries, que ens explicaran les seves experiències, les seves línies d’actuació i la seva missió.
L’Oficina de Cooperació de la Universitat de Girona es dedica a la realització de projectes de cooperació i voluntariat amb els seus estudiants, així com a la seva sensibilització.

UdG-Cooperacio

La Coordinadora d’ONG solidàries està formada per 82 entitats dedicades a la solidaritat i la cooperació, procedents de les comarques gironines i de l’Alt Maresme.

Coordinadora-ONG-solidaries

L’esdeveniment es realitzarà a les 19:30 a les instal·lacions de CoEspai, l’espai de coworking de Girona.

Esteu tots convidats!

Us hi esperem